OKSA KORI L

48,00 

Oksa-kori on täydellinen arjen apuri – säilytä siinä lempitavaroitasi tai anna sen kuljettaa pikniktarpeesi tyylikkäästi ympäri kaupungin. Oksa-kori on käsintehty luonnollisesta juutista.

Mitat (korkeus x leveys ): 43 x 60cm. Korin kokonaiskorkeus sisältäen kahvat on 56cm. Korin pohja on soikea (48 x 30xm). Koska kori on käsintehty, voi sen yksilöllinen koko voi vaihdella +/- 5%.

Lue lisää korista alta.

Varastossa


Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): 6419897473127 Osastot: , ,
 

Kuvaus

Uusi luottopaikka tavaroillesi? Olet löytänyt sen.

Iso & monipuolinen —

Oksa kori L on tarpeeksi suuri säilyttämään kaiken tarpeellisen leluista pyykkiin. Pakkaa rantakamppeet mukaan – koriin mahtuu suurempikin pyyhe ja piknik-tarpeet.

Meidän vinkkimme: laita koriin iso kasvi tuomaan kesäistä tunnelmaa kotiisi.

Ekologinen valinta —

Juutti on ekologinen materiaali – se on nopeasti uudistuva ja täysin maatuva materiaali.

Oksa kori on käsintehty 100% juutista.

Nordic Roots, Global Spirit —

Oksa kori on osa mallistoamme, jossa heijastuu pohjoiset juuremme ja maailman tuliaiset. Korin minimalistinen tyyli ja luonnollinen materiaali ovat täydellinen yhdistelmä tuomaan rouheaa ja tyylikästä säilytystilaa kotiisi.

Käsintehty tuote —

Oksa on täysin käsintehty palmikoidusta juutista. Uskomme, että käsintehdyt tuotteet omaavat jotain erityistä, jokainen tuote on oma yksilönsä. Oksa-kori tukee myös tasa-arvoista työllisyyttä – korit ovat tehty kylän naisten toimesta.