Sale- 50%
 

NATURE BEIGE

120,00 160,00 

Nature on yksinkertaisen kaunis matto oljesta ja kierrätetystä puuvillasta. Tämä materiaaliyhdistelmä tekee matosta hyvin kulutusta kestävän, ja se solveltuukin hyvin esimerkiksi eteisiin tai jopa katettuihin ulkotiloihin, kuten parvekkeille. Nature on valmistettu käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.

Nature on Tiina Malmivuoren suunnittelema.

Kaikki Archive Outletin tuoteet ovat mallejamme aikaisemmista mallistoistamme. Matot ovat uusia ja käyttämättömiä – ne eivät vain ole vielä saaneet tilaisuutta löytää täydellistä kotiaan.

Väri: Beige
Materiaali: 50 % Kierrätetty Puuvilla, 50% Olki

120,00 160,00 

Koko
This option is required
140x200 160x230
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
 

Kuvaus

Archive Outletin tuoteet ovat uusia ja käyttämättömiä – ne eivät vain ole vielä saaneet tilaisuutta löytää täydellistä kotiaan. Olemme koonneet nämä tuotteet Outlettiimme antaaksemme niille niiden ansaitseman elämän kotisi ilona.

Archive Outlet —

Kaikki Archive Outletin tuoteet ovat mallejamme aikaisemmista mallistoistamme. Matot ovat uusia ja käyttämättömiä – ne eivät vain ole vielä saaneet tilaisuutta löytää täydellistä kotiaan. Olemme koonneet nämä tuotteet Outlettiimme antaaksemme niille niiden ansaitseman elämän kotisi ilona.

Kestävä materiaali —

Nature on valmistettu oljesta ja kierrätetystä puuvillasta. Tämä materiaaliyhdistelmä tekee matosta hyvin kulutusta kestävän, ja se solveltuukin hyvin esimerkiksi eteisiin tai jopa katettuihin ulkotiloihin, kuten parvekkeille.

Kierrätetyt materiaalit —

Kaikki Finarten puuvillamatot ovat valmistettu kierrätetystä puuvillasta. Vaivalla tuotetut materiaalit, jotka muuten päätyisivät jätteeksi, saavat uuden elämän mattoinamme. Kierrätetty puuvilla ei ole vain ekologinen valinta, vaan toimii myös materiaalina hyvin erilaisissa tiloissa.

Laadukasta artesaanityötä —

Nature-matto on valmistettu käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.  Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Lisätiedot

Koko

140×200, 160×230

Väri

Beige