NAAVA VILTTI

115,00 

Luonnonvalkoinen Naava-viltti on klassinen valinta sekä sängynpeitteeksi että sohvalle. Naavan yksinkertainen kauneus pääsee oikeuksiinsa monenlaisissa sisustuksissa, ja sen materiaalina käytetyt pellava ja villa tekevät siitä ylellisen ja luonnollisen pehmeän.

Valmistettu käsityönä Intiassa

Suunnittelija:
Marianne Huotari / Studio Smoo
Materiaali: villa, pellava

Koko: 130×170 cm

Out of stock

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6419897476111 Osastot: , ,
 

Kuvaus

Ajaton ja käytännöllinen Naava viltti on täydellinen sekä minimalistisessa että boheemissa sisustuksessa.

Luonnollinen villa ja pellava —

Villa ja pellava materiaaleina antavat Naavalle luonnonläheisen tunnun. Kude- ja loimilankojen vaihtelevat paksuuserot luovat yksinkertaisen ja kauniin tekstuurin.

Kauniit yksityiskohdat —

Viltin hapsut muodostavat makramee-henkisen verkon. Ajaton ja käytännöllinen Naava viltti on täydellinen sekä minimalistisessa että boheemissa sisustuksessa.

Design by Studio Smoo  —

Studio Smoon Finartelle suunnittelemat tekstiilit tuovat suomalaisen luonnon tunnun kotiisi. Korkealaatuiset luonnonmateriaalit kuten villa ja pellava tuovat rouheutta mutta myös herkkyyttä.

Vastuullinen tuotanto —

Naava kudotaan käsin Intiassa taitavien käsityöläisten toimesta. Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.