LUOTO – Made in Oitti, Finland

413,00 

Luoto on Kutomo Rasinmäen suunnittelema ainutlaatuinen taideryijy. Se on osa The Heritage Collection -mallistoa.

The Heritage Collection on Finarten ja Kutomo Rasinmäen eksklusiivinen yhteistyömallisto. Malliston jokainen tuote on hyvin ainutlaatuinen, sillä jokaista designia valmistetaan vain yksi ainoa kappale.

Kudottu käsin perinteisin suomalaisin menetelmin Kutomo Rasinmäellä Oitissa, Hausjärven kunnassa.

Suunnittelija: Eija Rasinmäki, Kutomo Rasinmäki
Materiaali: Puuvilla, pellava
Koko: 90×64 cm

Vain 1 varastossa

 

Kuvaus

“Luovuus tarkoittaa minulle sitä, että avaan sydämeni tapahtumille.  Annan käsieni kautta tapahtua, mitä tapahtuu.”

– Eija Rasinmäki, suunnittelija

Uniikki taideryijy —

Luoto on käsinkudottu, ainutlaatuinen taidetekstiili – tätä ryijyä on luotu vain yksi kappale. ”Jokaisella käsinkudotulla tekstiilillä on oma tarinansa kerrottavanaan” suunnittelija Eija Rasinmäki kokee.

Rakastetut ryijyt —

Aikoinaan ryijyt kudottiin käyttötavaroiksi: ne lämmittivät lattioilla, seinillä, istuimilla ja peittoina. Perinteiset kudontatekniikat ovat lähellä Finarten sydäntä. Me haluamme pitää nämä skandinaaviset käsityöperinteet elossa uusien tuotteiden muodossa.

Finarte Luoto tapestry

The Heritage Collection  —

The Heritage Collection on Finarten ja Kutomo Rasinmäen eksklusiivinen yhteistyömallisto. Malliston jokainen tuote on hyvin ainutlaatuinen, sillä jokaista designia valmistetaan vain yksi ainoa kappale. Malliston taidematot ja -tekstiilit kudotaan käsin perinteisin suomalaisin menetelmin Oitissa, Hausjärven kunnassa.

Handmade in Oitti, Finland —

Kutomo Rasinmäki on Eija Rasinmäen, Finarten toisen perustajan, oma kutomo. Eija inspiroitui jo nuorella iällä äitinsä kutomisista, ja saatuaan ensimmäiset omat kangaspuunsa hän päätti sukeltaa syvälle suomalaisten räsymattojen maailmaan. Hän perusti Kutomo Rasinmäen vuonna 1970, luoden samalla tunnetun ja tunnistettavan oman tyylinsä. Eijan pettämätön värisilma yhdistettynä taitavan kutojan kädenjälkeen on herättänyt tekstiilit eloon jo yli 45 vuotta.

Lisätiedot

Väri

Monivärinen

Koko

90×64