KORTTELI LILA

260550

Napakasti kudotusta laadukkaasta villasta valmistetun Korttelin graafinen kuvio tekee siitä helpon vaihtoehdon tuoda väriä moneen sisustukseen.

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Lila

Arvioitu toimitusaika 3-5 vuorokautta Suomessa ja 5-7 päivää kansainvälisille toimituksille.

Verot ja tullit sisältyvät tilauksiin EU:n sisällä.

Kortteli-maton kaunis, graafinen kuvio ja pehmeä materiaali ovat täydellinen yhdistelmä. Kortteli on helppo mutta hienovarainen tapa tuoda värejä kotiisi. Laadukkaasta villasta valmistettu villamatto on ajaton lisä jokaiseen sisustukseen. Napakasti kudottu villa on helppohoitoinen materiaali ja siksi Kortteli onkin loistava vaihtoehto vaikkapa ruokapöydän alle.

Saatavilla kolmessa värissä: lila, keltainen ja vaaleanpuna-harmaa.

Valmistettu käsityönä Intiassa.

100% Villa, puuvillaloimi
Käsin kudottu, paksuus ~5mm

Villa on kestävä ja helppohoitoinen materiaali, joka hylkii luonnostaan likaa. Huolla villamattoasi säännöllisellä imuroinnilla ja paikallisella tahranpuhdistuksella. Pesu pesulassa. Lue lisää miten pitää huolta matostasi hoito-oppaastamme.
Toimitus Suomessa 8,90€, ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille. Toimitus EU:n sisällä 30€. Tilataksesi EU:n ulkopuolelle, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Lue ohjeet palautukseen.
Mattomme valmistetaan kierrätetyistä sekä luonnollisista materiaaleista käsityönä Intiassa, jonne perheyrityksemme on jo 30 vuotta luonut työnteon mahdollisuuksia. Tuotantomme mahdollistaa paikallisille toimeentuloa ja säilyttää samalla käsityötaitoja. Lue lisää vastuullisuudestamme.

RELATED PRODUCTS

55175

Juutti

HELIX

459675

Eri Shimatsuka

NAMI

470980

Kierrätetty puuvilla

ORIGAMI MUSTA

125270

Kierrätetty puuvilla

ORIGAMI HARMAA

125270

Kierrätetty puuvilla

ORIGAMI SININEN

125270

Kierrätetty puuvilla

ORIGAMI BEIGE

125270

Kuviolliset

Stool

13601990
Juhlistaaksemme uutta Finarte -verkkosivua tarjoamme -25% alennuksen tuotteistamme koodilla HABI25 syyskuun loppuun asti.
This is default text for notification bar