Sale- 30%
 

GAMLA STAN SININEN

69,23 160,93 

Gamla Stanissa yhdistyy tekstiilitaiteilija Eija Rasinmäen pettämätön värien tuntemus ja suunnittelun ajattomuus. Maton pinta on kauniin harmoninen ja kudonta on jämäkkää. Esiin työntyvät loimilangat poimivat pareittain perinteiseen tyyliin sommitellut raidat, mikä tekee pinnasta mielenkiintoisen, yhdistellen uutta ja vanhaa. Kauniit, murretut sävyt sopivat minimalistiseenkin kotiin.

Väri: Sininen
Materiaali: 100% puuvilla

Valitse koko:

Poista

69,23 160,93 

This option is required
140x200 160x230 80x200
Clear selection
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
 

Kuvaus

Gamla Stanissa yhdistyy tekstiilitaiteilija Eija Rasinmäen pettämätön värien tuntemus ja suunnittelun ajattomuus. Sininen Gamla Stan -puuvillamatto on perinteinen, käsinkudottu matto. Maton pinta on kauniin harmoninen ja kudonta on jämäkkää. Esiin työntyvät loimilangat poimivat pareittain perinteiseen tyyliin sommitellut raidat, mikä tekee pinnasta mielenkiintoisen, yhdistellen uutta ja vanhaa. Kauniit, murretut sävyt sopivat minimalistiseenkin kotiin.

Finarten puuvillamatot valmistetaan tekstiiliteollisuuden leikkuu- ja ylijäämämateriaalista Intiassa, valvotuissa olosuhteissa.

Sininen Gamla Stan -puuvillamatto on saatavana myös harmaana ja beigenä.

Lisätiedot

140×200, 160×230, 80×200

Imuroi säännöllisesti ja poista tahrat tarpeen mukaan. Hellävarainen käsinpesu huoneenlämpöisellä vedellä, käytä vain vähän mietoa pesuainetta.

Sininen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GAMLA STAN SININEN”